Laat een reactie achter...

Of je nu recentelijk gebruik hebt gemaakt van mijn diensten of al wat langer geleden, ik hoor graag hoe jij de behandeling(en) bij Praktijk Make Sense hebt ervaren. Ik zou het enorm waarderen als je je reactie ook op 'Google Reviews' plaats. Enorm bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Ton Vonk
6 maanden geleden

al een paar keer bij Paula geweest, heb de massage ervaren als prettig en ontspannend. Paula is betrokken, deskundig en behandelt je als mens. Hele relaxte sfeer, waarin je optimaal kunt ontspannen.

Patricia haarbosch-punt
7 maanden geleden

Wat een ontzettend fijne aanraaktherapie was dit ik kan iedereen dit aanbevelen. Je voelt je gelijk helemaal op je gemak bij haar. Een hele lieve zachte vrouw.

Nadin
10 maanden geleden

Ik heb complexe ptss en voor mij was dit echt een openbaring. Zo kwetsbaar, maar zo respectvol en ontspannend en ook emotioneel. Het is zowaar een reis. Echt een aanrader!

Maya
2 jaar geleden

Een liefdevolle, relaxte, rustgevende massage in een fijne omgeving. Persoonlijke aandacht voor jouw lichaam, respectvol en zacht.

Nicky
2 jaar geleden

Ik heb enorm genoten van de massage en viel zelfs bijna in slaap! Ik heb het ervaren als heel zorgzaam, veilig en warm. Het deed me denken aan het voelen als een kind dat liefkozend door de moeder tot rust wordt gebracht. Erg fijn en voor herhaling vatbaar.

Yafit
2 jaar geleden

Vanochtend een hele fijne massage gehad bij Paula! Je kan aan haar handen merken dat het ervaren handen zijn. Zacht en toch sterk! Het was voor mij een fijne manier om meer in verbinding te komen met mijn lichaam. Dat was genieten; voor herhaling vatbaar!

Ingrid Maaswinkel
2 jaar geleden

Deze liefdevolle massage kwam heel goed uit na een verdrietige week. Ik kon heerlijk ontspannen en het voelde veilig. Een fijne boost om er weer tegen te kunnen en dankbaar te zijn 💕

Suzanne De jeu
2 jaar geleden

Vandaag een heerlijke Massage gehad van Paula. Je huid is grootste orgaan en juist dit orgaan wordt in de watten gelegd wat erg fijn is. Ik ben niet zo goed in ontspannen maar dit ging mij bij deze massage goed af. Ze legt van tevoren uit wat ze gaat doen, hierdoor was ik niet bezig met mij afvragen hoe lang de massage nog zou duren. Ook erg prettig. Zelfs oren en buik worden meegenomen, super fijn. Ik zou zeggen, zeker proberen!

Chris Verhoek
2 jaar geleden

Wat ontzettend aangenaam om te mogen komen liggen en een uur lang niets te moeten, niks te hoeven en alles in je hoofd even los te laten. Zelfs even wegdutten is geen probleem, dat doet niks af aan de ontspannende ervaring. Een aanrader voor iedereen die toe is aan ontspanning!

Jan Peter
2 jaar geleden

Paula ontving mij heel vriendelijk in een prachtige en rustgevende omgeving. Dat er niet gepraat wordt tijdens de massage was even wennen, maar hielp direct om volledig te ontspannen. Paula vertelde vooraf de volgorde van de massages en dat gaf duidelijkheid. Ik kon mij volledig ontspannen en ben toch niet in slaap gevallen. Het was weldadig.