Verlengde ontspanningsmassage

Voor wie verlangt naar een nóg diepere ontspanning bied ik bij Make Sense de verlengde massagebehandeling aan. Mijn verlengde ontspanningsmassage, die anderhalf uur duurt voor slechts €95,-, omvat een volledige lichaamsmassage met warme olie. Deze uitgebreide sessie legt extra focus op de dieper gelegen spieren van jouw rug, nek en schouders, waar spanning zich vaak nestelt.

Tijdens deze uitgebreide behandeling praten we niet met elkaar, zodat jij de ruimte hebt om volledig te ontspannen en in jezelf te keren. Mijn handen blijven voortdurend in contact met je lichaam, hanterend zachte, vloeiende en rustgevende strijkbewegingen. Deze massage begint aan de voorkant van je lichaam, met aandacht voor je benen, voeten, buik, borst, armen, handen, hals, gezicht en hoofdhuid. De focus verschuift vervolgens naar de achterkant van je lichaam, waar ik specifieke aandacht besteed aan je nek, schouders, rug en benen. Na de massage wikkel ik je in warme, zachte handdoeken en geef ik je kostbare minuten om in alle rust bij jezelf te zijn. Tijdens deze momenten schenk ik graag een verfrissend glas water voor je, zodat je de ontspanning nog even kunt koesteren voordat je terugkeert naar de drukte van het dagelijks leven. De behandelruimte biedt een warme en comfortabele omgeving waar ongemasseerde delen van je lichaam bedekt blijven onder fluweelzachte, schone handdoeken.


De extra tijd stelt me in staat om met nog meer zorg en aandacht te werken, zodat jij de ultieme ontspanning kunt ervaren. Gun jezelf deze verlengde behandeling en voel de stress wegsmelten. Reserveer nu jouw moment van totale ontspanning.