Heb je een specifieke klacht?

Hoewel mijn focus bij praktijk Make Sense in de eerste plaats ligt op het bevorderen van rust, herstel en verbinding en het kalmeren van het zenuwstelsel, ben ik met mijn achtergrond als fysiotherapeut ook bekwaam in het behandelen van specifieke (spier)klachten. Soms heeft het lichaam meer nodig dan alleen een zachte aanraking. In deze gevallen geef ik meer druk om pijnklachten te verzachten, waarbij ik dieper werk in de huid, spierweefsel en bindweefsel. Klanten die terugkomen voor deze massage ervaren meer ruimte in beknelde en pijnlijke spieren. Het kan erg prettig zijn wanneer ik die ene spierknoop vind en deze behandeld wordt. De druk die ik tijdens deze massages toepas, balanceert op het randje van comfort en effectiviteit. Mijn benadering is om nauwlettend naar de signalen van het lichaam te luisteren. Het lichaam liegt nooit en zal reageren op te stevige prikkels. Ik pas de druk van de massage aan op basis van wat jij kunt verdragen. 

 

Wanneer je kiest voor een massage voor een specifieke klacht of lichaamsdeel, stem ik de massage af op jouw individuele behoeften. Voor €40,- ontvang je 30 minuten persoonlijke aandacht, gericht op het verlichten van jouw specifieke klachten. Of het nu gaat om een stijve nek, pijnlijke schouders, rugklachten, of kuitproblemen, ik richt me op wat jij nodig hebt.

 

We beginnen met een kort overleg waarin we jouw specifieke klachten bespreken. Dit stelt me in staat om de behandeling op maat te maken en effectief te richten op de gebieden die verlichting nodig hebben. Met mijn expertise als fysiotherapeut maak ik indien nodig gebruik van stevigere massagetechnieken om dieper gelegen spieren te bereiken. Dit draagt bij aan een effectieve verlichting van jouw specifieke klachten. Een behandeling van 30 minuten is vaak voldoende om merkbare verlichting te bieden. Jij hebt de controle over welke gebieden behandeld worden, of het nu gaat om je nek, schouders, rug, kuiten, of een combinatie daarvan.

Heb jij een (spier)pijnklacht in je lichaam en zoek je naar verlichting? Reserveer nu jouw behandeling voor een specifieke klacht bij Make Sense en ontdek hoe we samen doelgericht jouw welzijn kunnen verbeteren.*

Vragen met betrekking tot massagebehandelingen van intieme zones, erotische diensten of ongepaste verzoeken worden hier niet getolereerd en ik zal hier niet op reageren. Mijn diensten zijn uitsluitend gericht op therapeutische en wellnessdoeleinden, en ik handhaaf een professionele en respectvolle omgeving voor zowel mijn klanten als mezelf. Alle vragen of verzoeken die in strijd zijn met mijn ethische en professionele normen zullen onbeantwoord blijven.