Heb je een specifieke klacht?

Heb je last van een gespannen nek, rug, of schouders? Misschien ervaar je overbelaste kuiten na een intense trainingssessie? Als ervaren fysiotherapeut bied ik bij Make Sense de mogelijkheid om specifieke klachten doelgericht aan te pakken, met een stevigere massage van de dieper gelegen spieren.

 

Wanneer je kiest voor een massage voor een specifieke klacht of lichaamsdeel, stem ik de massage af op jouw individuele behoeften. Voor €40,- ontvang je 30 minuten persoonlijke aandacht, gericht op het verlichten van jouw specifieke klachten. Of het nu gaat om een stijve nek, pijnlijke schouders, rugklachten, of kuitproblemen, ik richt me op wat jij nodig hebt.

 

We beginnen met een kort overleg waarin we jouw specifieke klachten bespreken. Dit stelt me in staat om de behandeling op maat te maken en effectief te richten op de gebieden die verlichting nodig hebben. Met mijn expertise als fysiotherapeut maak ik indien nodig gebruik van stevigere massagetechnieken om dieper gelegen spieren te bereiken. Dit draagt bij aan een effectieve verlichting van jouw specifieke klachten. Een behandeling van 30 minuten is vaak voldoende om merkbare verlichting te bieden. Jij hebt de controle over welke gebieden behandeld worden, of het nu gaat om je nek, schouders, rug, kuiten, of een combinatie daarvan.

Gun jezelf de verlichting die je verdient. Reserveer nu jouw behandeling voor een specifieke klacht bij Make Sense en ontdek hoe we samen doelgericht jouw welzijn kunnen verbeteren.*

Vragen met betrekking tot massagebehandelingen van intieme zones, erotische diensten of ongepaste verzoeken worden hier niet getolereerd en ik zal hier niet op reageren. Mijn diensten zijn uitsluitend gericht op therapeutische en wellnessdoeleinden, en ik handhaaf een professionele en respectvolle omgeving voor zowel mijn klanten als mezelf. Alle vragen of verzoeken die in strijd zijn met mijn ethische en professionele normen zullen onbeantwoord blijven.