Halveer de stress, verdubbel de ontspanning

 

Een duo-massage bij Praktijk Make Sense is niet zomaar een behandeling; het is een ervaring die de band met je vriendin, moeder, dochter of partner naar een hoger niveau tilt. De gedeelde ontspanning versterkt de emotionele band en zorgt voor kostbare quality time. Een duo-massage is niet alleen ontspannend, maar ook een avontuur dat jullie samen beleven. Het is de perfecte manier om samen te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zorgt voor een gezamenlijke reis naar ontspanning.

Hoe ziet een duo-massage eruit?

Bij een duo-massage bij Praktijk Make Sense worden jullie behandelingen om de beurt uitgevoerd. Terwijl de ene persoon geniet van een heerlijke massage, krijgt de andere de gelegenheid om in totale ontspanning te wachten. Maar dit wachten is alles behalve een simpele pauze; het is een verlengde periode van rust en ontspanning. Terwijl je partner of vriendin wordt gemasseerd, neem je plaats op de comfortabele loungebank, omringd door zachte kussens en warme dekens. De serene sfeer en warmte nodigen uit tot totale ontspanning. Je hoeft op dit moment alleen maar te 'zijn'. Dit moment draagt bij aan jouw staat van ontspanning, zodat je ten volle kunt genieten van de aanstaande massage. Het helpt je ook om in die ontspannen sfeer te blijven en na te genieten van de massage die je zojuist hebt ontvangen. Sluit je ogen, laat de rustgevende omgeving op je inwerken, geniet van een kop warme thee en gezonde snacks. De comfortabele loungebank biedt de ideale plek om volledig tot rust te komen of zelfs even weg te dommelen, terwijl de ontspannende sfeer van de praktijk je omhult.

Focus op totale ontspanning in anderhalf uur tijd

Tijdens deze duo-massagesessie beleven jullie individuele massages van ieder 30 tot 40 minuten, waardoor elke persoon uitgebreid kan genieten van persoonlijke aandacht en ontspanning. Het totaal van jullie ontspanning duurt maar liefst anderhalf uur, inclusief het heerlijke rustmoment terwijl je op de ander wacht. Tijdens de duo-massage behandelingen wordt er bewust niet gesproken, waardoor volledig in ontspannen sfeer kunnen blijven. Tijdens de massage houd ik voortdurend contact met je lichaam, gebruikmakend van zachte, vloeiende, rustgevende en langzame massagebewegingen. Ik begin de massage aan de voorkant van jullie lichamen, inclusief de armen, handen, buik, hals, gezicht en hoofdhuid. Daarna richt ik me op de achterkant, met aandacht voor de nek, schouders en rug. Aan het einde van de duo-massage wikkel ik jullie in warme, zachte handdoeken en bied ik jullie enkele kostbare minuten om in alle rust bij jezelf te zijn.

Wat zijn de kosten?

Een duo-massage is een luxe traktatie die jullie beiden koesteren en waarvan de positieve effecten lang blijven nazinderen. De kosten van de duo-massage zijn €60 per persoon,-. Of het nu een romantische avond of een ontspannen ochtend is, een duo-massage is de perfecte manier om samen te genieten, te ontspannen en de connectie te verdiepen. Boek vandaag nog en creëer herinneringen die blijvend zijn.