Zwangerschapsmassage

 

In deze bijzondere fase van je leven biedt Make Sense een speciale zwangerschapsmassage aan, afgestemd op jou en je groeiende baby. De behandeling, die ruim een uur duurt (á €80,-), omvat een liefdevolle lichaamsmassage met warme olie, speciaal ontworpen om de unieke behoeften van jouw zwangerschap te vervullen.

Onze massagebank is zorgvuldig ontworpen met een uitsparing bij de buik, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen zonder druk op je groeiende buik te ervaren. Tijdens deze zwangerschapsmassage staan jouw welzijn en dat van je baby centraal, en daarom is de behandelruimte warm en comfortabel, en blijven ongemasseerde delen van je lichaam bedekt onder fluweelzachte, schone handdoeken.

 

Tijdens deze zwangerschapsmassage ervaar je:

  • Stilte en ontspanning: Er wordt tijdens de behandeling niet gesproken, zodat jij volledig kunt ontspannen en je kunt richten op jezelf en je baby.

  • Zachte aanraking: Ik blijf voortdurend in contact met je lichaam, gebruikmakend van zachte, vloeiende, en rustgevende massagebewegingen.

  • Harmonie: De vloeiende grepen vormen een ritmisch geheel, zonder abrupte overgangen, om jou en je baby in harmonie te brengen.

  • Volledige lichaamsmassage: De massage volgens de Zweedse methode Tactiel Stimulering begint aan de voorkant van je lichaam, inclusief benen, voeten, buik, borst, armen, handen, hals, gezicht en hoofdhuid. Daarna richt ik me op de achterkant, met speciale aandacht voor nek, schouders, rug en benen.

  • Koesterende afsluiting: Na de massage wikkel ik je in warme, zachte handdoeken en geef ik je kostbare minuten om in alle rust bij jezelf en je baby te zijn.

  • Verfrissing: Tijdens deze momenten zorg ik graag voor een verfrissend glas water, zodat je de ontspanning nog even kunt koesteren voordat je terugkeert naar de drukte van het dagelijks leven.

Gun jezelf de liefdevolle verzorging die je verdient tijdens deze bijzondere fase van jouw leven. Reserveer nu je zwangerschapsmassage bij Make Sense en laat de zorgen van je afglijden terwijl je jezelf en je baby verwent met ontspanning en harmonie.